Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

25 June 2012

Persaraan Cikgu Harun

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Pada 1 Jun 2012 yang lalu, Encik Harun bin Hasan atau lebih dikenali sebagai Cikgu Harun telah pun bersara daripada kerjayanya sebagai pendidik. Berikutan perkara tersebut, pihak pengurusan SMKA Tok Jiring telah mengadakan majlis persaraan beliau pada 24 Mei 2012 yang lepas. Berikut ialah gambar - gambar yang sempat diambil semasa majlis sedang berlangsung.

Selama beliau bertugas di sekolah ini, sudah banyak jasa-jasa yang beliau taburkan untuk anak didik beliau. Beliau merupakan guru bagi subjek matematik yang kebiasaannya menjadi subjek kritikal bagi kebanyakan pelajar.  Namun begitu, dengan berkat usaha beliau dalam mendidik, para pelajar dapat memahami formula-formula yang diajarkan kepada mereka. Terima kasih cikgu. 
Sudah tentunya para pelajar yang menjadi anak muridnya yang kebanyakannya terdiri daripada pelajar PMR merasakan sedikit kehilangan apabila beliau tidak lagi mengajar mereka. Walaubagaimanapun, sudah tentunya mereka akan terus berusaha sedaya upaya supaya pada suatu hari nanti cikgu Harun sendiri boleh melihat kejayaan anak-anak didiknya. Insya-Allah.


Terima kasih cikgu Harun. Jasamu....akan kami kenang.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates