Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

10 March 2014

LAWATAN PENASIHAT SEKOLAH KLUSTER KECEMERLANGAN DAN ROMBONGAN

        Penasihat Sekolah Kluster Kecemerlangan iaitu Tan Sri Datuk Seri Panglima Dr. Abdul Rahman Arshad dan rombongan telah mengadakan lawatan rasmi ke SMKA Dato' Haji Abbas pada 11 Mac 2014. Ketibaan beliau telah disambut oleh barisan Pengurusan Sekolah, para guru dan para pelajar pada pukul 9.30 pagi. 
        Setibanya ke SMKA Dato' Haji Abbas Tan Sri dan rombongan telah dibawa ke Dewan Abbas untuk menyaksikan persembahan pelajar iaitu nasyid, dikir Arab dan bacaan Al-Quran. Selepas menyaksikan persembahan pelajar berkenaan, beliau dibawa ke Bilik Kebitaraan Sekolah iaitu Bilik Bahasa Arab seterusnya Tan Sri dibawa ke Pusat Sumber Sekolah. Rombongan lawatan rasmi tersebut dibawa ke Bilik Kebitaraan Sukan Sekolah iaitu Bilik Catur sebelum dibawa ke Bilik Syura untuk sesi taklimat dan soal jawab. Rombongan meninggalkan sekolah lebih kurang jam 1.00 tengahari.
        Terima Kasih kepada Tan Sri dan rombongan menjenguk warga sekolah di sini. Semoga lawatan ini dapat memberi motivasi kepada semua guru dan pelajar untuk menjadi lebih cemerlang dan mencapai hasrat menjadi Sekolah Berprestasi Tinggi. 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates